Voorzorg


Ook wanneer u geen overlijden hebt, bent u van harte welkom bij uitvaartcentrum Imani. Een overlijden hebben we niet in de hand, maar u kan wel vooraf zelf beslissen hoe uw uitvaart er zal uitzien.

Misschien wil u voor uzelf of voor een familielid alvast bespreken wat de mogelijkheden zijn. Wij luisteren naar uw wensen rond ceremonie, begraving, repatriëring en leggen deze vast in een document. Dit document wordt opgemaakt in 3 exemplaren, één voor uzelf, één voor Imani en één voor een vertrouwenspersoon. Bij het overlijden worden de wensen uit dit document uitgevoerd.

Aansluitend stellen we een vrijblijvende prijsofferte op. Deze prijsofferte kan u ook helpen bij uw beslissing om u aan te sluiten bij een verzekeringsfonds. Zo maakt u een plan dat de kosten van uw uitvaart kan dragen.

Uitvaartzorg

We bieden u een basispakket van 1700€. Daarin zit:

  • - Overbrenging van de overledene naar ons eigen mortuarium
  • - Rituele wassing van de overledene met kafan, dit mag zeker in aanwezigheid van nabestaanden
  • - Basis uitvaartkist (3 modellen)
  • - Formaliteiten gemeente/ambassade/consulaat
  • - Begroetingsmomenten (2)
  • - Organisatie en begeleiding

Prijzen voor concessies, eeuwigdurende grafrust of repatriëring zijn niet inbegrepen. Afhankelijk van uw wensen wordt de meerprijs bepaald.

Nazorg

Bij een overlijden komt heel wat administratie kijken. Uitvaartcentrum Imani wil u hierbij graag helpen. Denk maar aan verzekeringen en nutsvoorzieningen op naam van de overledene, lopende abonnementen die moeten worden stopgezet. We verwittigen indien nodig de werkgever, school, boekhouder, enzovoort. We kunnen helpen bij de aanvraag van bijvoorbeeld een weduwepensioen of wezengeld. Ook voor informatie over de erfenis kan u bij ons terecht.